Meteen naar de inhoud

Partners

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_post_title admin_label=”Titel bericht” title=”on” meta=”on” author=”off” date=”off” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_post_title][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” parallax_3=”off” parallax_method_3=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_team_member admin_label=”Parantion” name=”Parantion” image_url=”https://proactdeventer.nl/wp-content/uploads/2016/08/Parantion.png” animation=”fade_in” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” position=” ” header_font=”|on|||” custom_css_member_image=”cursor: pointer;”]

Parantion
Elk jaar bieden we IT-studenten veelzijdige en afwisselende stage- en afstudeeropdrachten aan op het gebied van Back- en Front-end. Bijvoorbeeld het bouwen van app(licatie)s, het ontwikkelen van een game module of een automatisch testsysteem voor onze tools. Onze (oud) stagiaires beschrijven hun stage als uitdagend, ontzettend leerzaam, innovatief en persoonlijk. De meeste stagiairs blijven na hun stage of afstuderen bij ons werken omdat ze vinden dat ze vinden dat ze bij ons nog veel kunnen leren. En wij van jullie!

Samen met de teams binnen onze organisatie draag je bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van onze applicaties. Onze drie belangrijkste tools zijn Scorion Talent (talentonwikkeling), Easion Survey (online onderzoek) en Groeidocument. Met behulp van onze tools kunnen onze klanten big data verzamelen, meetbaar maken en vervolgens omzetten in kennis zoals het ontwikkelingspatroon van studenten of medisch specialisten. Of bijvoorbeeld wat het imago is van de klant bij hun afnemers.

Onze missie is dat we met behulp van innovatieve online apps en applicaties data in kaart brengen om ontwikkelingen en innovatie van anderen te stimuleren en te organiseren. Dit alles doen we veilig. Privacy en veiligheid is altijd ons uitgangspunt. Wat we willen bereiken is dat we mensen in organisaties voorzien van die informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Door de genericiteit van de applicaties is alles meetbaar, zichtbaar, voelbaar en zoekbaar.

We hebben ons als organisatie ontwikkeld als belangrijke speler in het (medisch) onderwijs en op sommige punten zelfs als marktleider in online onderzoek en digitale (ontwikkel)portfolio’s. Onze klanten zien ons dan ook als een van de meest innovatieve ed-tech bedrijven in ons land. Dit door onze passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie.

[/et_pb_team_member][et_pb_button admin_label=”Knop Parantion” button_url=”https://parantion.com/” url_new_window=”on” button_text=”Naar Parantion” button_alignment=”right” background_layout=”light” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″]

 

[/et_pb_button][et_pb_team_member admin_label=”Studystore” name=”Studystore” image_url=”https://proactdeventer.nl/wp-content/uploads/2016/08/1200×627-Facebook-1.jpg” animation=”fade_in” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” position=” ” header_font=”|on|||” custom_css_member_image=”cursor: pointer;”]

Wat doen wij
We leveren studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen we via onze website, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. We verzorgen voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

Customer excellence
Customer excellence wordt voor ons steeds belangrijker. We willen we studenten álles bieden wat ze nodig hebben om hun opleiding met succes af te ronden en de brug te slaan van opleiding naar werk. Dat doen we graag in partnership met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. We geven studenten kortingen op nieuwe studieboeken én we bieden hen de mogelijkheid om tweedehands boeken aan te schaffen en hun oude boeken aan ons te verkopen. Maar we bieden hen ook uittreksels of andere tools om slimmer te studeren en we helpen bij het vinden van een stageplaats, een bijbaantje of een studentenkamer.

Stagebureau Studystore
Wij werken mee aan het onderwijs van de toekomst en willen studenten vragen ons daarbij te helpen. Daarom bieden wij verschillende stage- en afstudeeropdrachten om studenten een kans te geven hun studie bij ons af te ronden en mee te denken over de veranderingen binnen het onderwijs. Wil jij ons helpen de stap naar de toekomst te maken?

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar stagebureau@studystore.nl.

[/et_pb_team_member][et_pb_button admin_label=”Knop Studystore” button_url=”https://www.studystore.nl/” url_new_window=”on” button_text=”Naar Studystore” button_alignment=”right” background_layout=”light” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″]

 

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]