Over ons

Pro-ACT Deventer 
Studievereniging Pro-ACT is voor studenten die studeren aan Academie Creatieve Technologie op Saxion in Deventer. Hieronder vallen de opleidingen:

HBO-ICT met de uitstroomprofielen:

  • Software Engineering
  • Business
  • IT Service Management

Onze doelstelling
Wij willen de studenten een plezierige studietijd geven door het organiseren van feesten, borrels, excursies, (gast)colleges en workshops. De studievereniging stelt zich algemeen ten doel:

  • Het organiseren van zowel vakinhoudelijke als feestelijke activiteiten die een aanvulling zijn op het reguliere onderwijs van de studenten van ACT in Deventer.
  • Het bevorderen van contact tussen de student en de studie en tussen studenten onderling.
  • Studenten in contact brengen met potentiele werkgevers in de ICT-sector.

Missie
De studievereniging wil inspirerend zijn voor de studenten van Academie Creatieve Technologie Deventer en de studenten laten zien wat het werkveld van de academie inhoudt door de studenten mee op pad te nemen naar bedrijven en organisaties. Daarnaast wil de studievereniging een ontspannende aanvulling zijn voor de studenten op hun studietijd. Hierdoor worden studenten geprikkeld om elkaar als toekomstige professionals op het vakgebied te leren kennen en daarnaast nieuwe netwerken op te bouwen.

Visie
Studievereniging Pro-ACT speelt in op de vraag van de student met betrekking tot het organiseren van activiteiten. Dit doet Pro-ACT doormiddel van een aparte vergadering met de klassenvertegenwoordigers per klas waarin input vanuit de studenten komt voor mogelijke activiteiten. Dit vergt flexibiliteit van de verenging.

Historie
De studievereniging bestaat officieel sinds 25 mei 2011. Vanaf maart 2011 heeft het bestuur hard gewerkt om studievereniging Pro-ACT te Deventer van de grond te krijgen. Dit begon met het organiseren van activiteiten voor studenten van de academie. Hier reageerden de studenten goed op. Ondertussen werd er hard gewerkt aan notariële zaken, de website, ledenwerving en nog meer om de studievereniging bekendheid te geven.

Horia

Horia

Voorzitter

Lars Wiegers

Lars Wiegers

Penningmeester

Koen Wentink

Koen Wentink

Secretaris

nl_NLNederlands