Partners

Parantion

Parantion

Parantion
Elk jaar bieden we IT-studenten veelzijdige en afwisselende stage- en afstudeeropdrachten aan op het gebied van Back- en Front-end. Bijvoorbeeld het bouwen van app(licatie)s, het ontwikkelen van een game module of een automatisch testsysteem voor onze tools. Onze (oud) stagiaires beschrijven hun stage als uitdagend, ontzettend leerzaam, innovatief en persoonlijk. De meeste stagiairs blijven na hun stage of afstuderen bij ons werken omdat ze vinden dat ze vinden dat ze bij ons nog veel kunnen leren. En wij van jullie!

Samen met de teams binnen onze organisatie draag je bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van onze applicaties. Onze drie belangrijkste tools zijn Scorion Talent (talentonwikkeling), Easion Survey (online onderzoek) en Groeidocument. Met behulp van onze tools kunnen onze klanten big data verzamelen, meetbaar maken en vervolgens omzetten in kennis zoals het ontwikkelingspatroon van studenten of medisch specialisten. Of bijvoorbeeld wat het imago is van de klant bij hun afnemers.

Onze missie is dat we met behulp van innovatieve online apps en applicaties data in kaart brengen om ontwikkelingen en innovatie van anderen te stimuleren en te organiseren. Dit alles doen we veilig. Privacy en veiligheid is altijd ons uitgangspunt. Wat we willen bereiken is dat we mensen in organisaties voorzien van die informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Door de genericiteit van de applicaties is alles meetbaar, zichtbaar, voelbaar en zoekbaar.

We hebben ons als organisatie ontwikkeld als belangrijke speler in het (medisch) onderwijs en op sommige punten zelfs als marktleider in online onderzoek en digitale (ontwikkel)portfolio’s. Onze klanten zien ons dan ook als een van de meest innovatieve ed-tech bedrijven in ons land. Dit door onze passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie.

Studystore

Studystore

Wat doen wij
We leveren studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen we via onze website, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. We verzorgen voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

Customer excellence
Customer excellence wordt voor ons steeds belangrijker. We willen we studenten álles bieden wat ze nodig hebben om hun opleiding met succes af te ronden en de brug te slaan van opleiding naar werk. Dat doen we graag in partnership met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. We geven studenten kortingen op nieuwe studieboeken én we bieden hen de mogelijkheid om tweedehands boeken aan te schaffen en hun oude boeken aan ons te verkopen. Maar we bieden hen ook uittreksels of andere tools om slimmer te studeren en we helpen bij het vinden van een stageplaats, een bijbaantje of een studentenkamer.

Stagebureau Studystore
Wij werken mee aan het onderwijs van de toekomst en willen studenten vragen ons daarbij te helpen. Daarom bieden wij verschillende stage- en afstudeeropdrachten om studenten een kans te geven hun studie bij ons af te ronden en mee te denken over de veranderingen binnen het onderwijs. Wil jij ons helpen de stap naar de toekomst te maken?

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar stagebureau@studystore.nl.

Topicus

Topicus

Topicus
Nergens wordt zo enthousiast gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke vlakken als Zorg, Finance, Overheid, Legal en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt in aanraking met onze nuttige en vooruitstrevende digitale producten.

Stage en afstuderen
Om tot nieuwe inzichten te komen begeleiden we jaarlijks zo’n 100 WO- en HBO studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt de kans om meteen volwaardig mee te werken aan een van onze uitdagende projecten. Daar leer je het snelst van je ervaren teamleden én kun je echt meewerken aan nieuwe ideeën voor uitdagende ICT-projecten. We werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en universiteiten en kennen de geldende kaders van jouw opleiding. Ook brengen we je in contact met collega-studenten zodat je er nooit alleen voor staat. Je eindpresentatie wordt er een om nooit te vergeten, want je die doe je tijdens ons drukbezochte stage- afstudeercongres. Om je daarop voor te bereiden krijg je van ons een uiterst nuttige training presentatietechniek cadeau.

Kansen volop!
De sfeer is hier ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan kleine en grote projecten gewerkt. Maar er is ook ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. We vinden het te gek als je het experiment niet schuwt. Van Hackathons (kom maar op met je ideeën) tot het brouwen van een biertje (onze eigen Gifkikker). Die combinatie maakt dat we een gewilde werkplek voor veel studenten en starters zijn. Sowieso kennen we weinig verloop, dus bedenk goed of je bij ons binnen wilt stappen :-).

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish